🌈Engeguem la campanya solidària de micromecenatge per les II Trobades Internacionals d’Observatoris Contra l’LGTBI-fòbia

L’Observatori Contra l’Homofòbia engega la campanya solidĂ ria de micromecenatge per a poder recaptar fons per la realitzaciĂł de les II Trobades Internacionals d’Observatoris Contra l’LGTBI-fòbia: fem front a l’odi construint espais amables. Les quals se celebraran el 2, 3 i 4 de juny de 2023 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Enguany, la temĂ tica de les II Trobades Internacionals pilotarĂ  sobre el concepte segĂźent: “Fem front a l’odi construint espais amables contra l’LGTBI-fòbia”. Volen treballar a partir d’aquest eix per la seva importĂ ncia en el funcionament de les organitzacions LGTBI. Anomenen “Espais Amables” al transport pĂşblic, sense violència de cap mena; espais educatius lliures d’assetjament a les aules; espais d’oci diversos, en els quals hi capiguen totes, sense violències masclistes ni LGTBIfòbiques, en contraposiciĂł als discursos d’odi.

L’entitat explica que aquesta campanya va dirigida a qualsevol persona, entitat o instituciĂł que vulgui fer front a l’LGTBI-fòbia i que pugui permetre tirar endavant el projecte per compartir realitats, necessitats i reptes de futur entre els agents socials i institucionals que hi treballen per poder fer front a aquesta problemĂ tica social.

L’Observatori explica que els diners que recaptin, ajudaran a finançar l’assistència i participaciĂł d’agents socials i institucionals estatals i internacionals que no poden assumir les despeses de dietes en el marc de les II Trobades. Amb l’import pretenen cobrir el viatge d’anada i tornada en transport d’associacions LGTBI, allotjament, trajectes de mobilitat interna, difusiĂł i publicitat i merchandaising de les II Trobades Internacionals.

Disposen d’un telèfon (932172669) i correu (coordinacio@lobservatori.cat) per preguntes relacionades amb la campanya.

Informen que les aportacions es poden realitzar a travĂŠs d’aquest enllaç i agraeixen la col¡laboraciĂł: https://www.goteo.org/project/segona-trobada-d-observatoris-contra-lgtbi-fobia

Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *