CONFINAMENT | L’OCH fa arribar al Govern les seves preguntes sobre quines mesures pren vers el col·lectiu LGTBI

La crisi sanitària que ha produït el SARS-Cov-2 afecta especialment a col·lectius vulnerables, com són: persones LGTBI, persones grans, dones transsexuals, treballadores sexuals, persones migrades i refugiades

Avui dimarts, la diputada del Grup Parlamentari Socialistes-Units per avançar, Marta Moreta, ha registrat en seu parlamentària quatre preguntes sobre quines mesures específiques està prenent el Govern de la Generalitat en relació amb el col·lectiu LGTBI durant l’actual crisi sanitària.

Volem conèixer com s’han garantit durant el confinament els drets, les llibertats i la dignitat de les persones LGTBI

Les preguntes presentades aquest matí a la Mesa del Parlament han estat elaborades amb col·laboració amb l’Observatori contra l’homofòbia. Eugeni Rodríguez, president de l’entitat, ha destacat: “volem conèixer quins plans, ajuts i accions específiques per les persones LGTBI ha engegat [el Govern] davant situació provocada pel coronavirus, han d’entendre que en aquests moments s’ha de prestar especial atenció als col·lectius vulnerables”.

Fonts de l’entitat apunten que les preguntes que interpel·len al Govern van en la línia del que ja demanaven en el manifest que van publicar el darrer 20 d’abril.

És imprescindible, mantenir i, si s’escau, ampliar el pressupost per fer front a les discriminacions i violències a les persones LGTBI. Continuïtat en els serveis d’atenció del teixit associatiu.

Pots consultar aquí les preguntes que ha formulat el GP Socialistes – Units per avançar conjuntament amb l’OCH (documents passats per registre):

Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *