Jornada sobre “Mecanismes i instruments contra l’odi”

En el marc del nostre 11è aniversari, realitzem una jornada amb el títol “Mecanismes i instruments contra l’odi” el pròxim 11 de desembre en el Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan, L’Hospitalet de Llobregat). Metro L1 – La Torrassa.A continuació especifiquem els continguts de la Jornada:

  • 16:00 hores – Inauguració institucional i presentació de la Jornada a càrrec de l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Observatori Contra l’Homofòbia
  • 16:30 hores – Taula “Mecanismes contra l’odi: Llei Trans i LGBTI Estatals” amb la participació de Laia Serra (advocada penalista OCH), Mar Cambrollé (Presidenta Federació Plataforma Trans) i Eugeni Rodríguez (President de l’OCH).
  • 17:30 hores – Pausa
  • 18:00 hores – Presentació de “Bones pràctiques contra l’LGTBI-fòbia” on participarà Charo Alises (advocada i activista LGBTI) presentant una guia contra els delictes d’odi i Cristian Carrrer (coordinador tècnic OCH) presentant un informe sobre l’assetjament escolar per motius d’orientació sexual, identiat i/o expressió de gènere.
  • 19:00 hores – Brindis.

 

Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *