L’OCH activa el deure d’intervenció davant casos de bullying per LGTBIfòbia

Avui l’OCH hem registrat denuncia sobre bullying lgtbi davant conselleria d’ensenyament a l’empara de la llei contra la lgtbifòbia.
Que d’acord amb l’article 12 de la llei 11/2014 i de la moció contra el bullying aprovada pel Parlament de Catalunya el 17 de febrer , la Generalitat hi ha d’actuar i prevenir les situacions de bullying.
En concret volem comunicar que hem estat informats de 2 casos de possible assetjament escolar a dues alumnes de l’IES, el bullying estaria motivat per la seva orientació/identitat sexual. Que en tots dos casos, les noies s’han auto lesionat i parlar de possible suïcidi.
Una de les noies ha hagut de canviar d’institut i la segona ha estat expulsada.
Que aquesta informació ha estat acreditada a una reunió oficial amb la Tinent d’alcalde d’Igualtat -Amb qui tenim conveni- i amb una de les mares.
Es podria donar la circumstància-per contrastar- que l’actuació de la direcció de l’IES no hagues estat d’acord amb l’article 12 de la llei 11/2014.
Davant aquests fets us demanem és prengui’m les mesures i actuacions que s’escaigui.
També voldríem poder tenir una reunió amb vostè- demanada anteriorment per email i tlf- per poder abordar les polítiques i accions al voltant del bullying per Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia i de la implementació de la llei 11/2014.

Moltes gràcies,

Restem a la seva disposició.
Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *