L’Observatori Contra L’Homofòbia (OCH) considera que la Generalitat hauria de sancionar amb contundència al professor ‘homòfob’ de Lleida

El president de l’OCH, Eugeni Rodríguez, insta al Departament d’Ensenyament a “estudiar la possibilitat d’apartar de les seves funcions al professor”

Barcelona, divendres 21 de juliol de 2017. “La resposta de la Generalitat a l’hora d’instruir l’expedient del professor de filosofia de Lleida ha de ser una sanció d’acord amb la gravetat dels fets”. Així s’ha expressat el president de L’Observatori Contra L’Homofòbia (OCH) de Catalunya, Eugeni Rodríguez, en relació al vídeo que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han compartit a les xarxes socials sobre el presumpte professor homòfob de l’Institut Samuel Gil i Gaya de Lleida, qui va titllar d”antinaturals’ les relacions entre persones del mateix sexe. Per això, ha sol·licitat “contundència”, ja que “la llei 11/2014 està feta per complir-se i no per permetre tants casos d’impunitat”.

Eugeni Rodríguez ha recordat que “aquest professor ha realitzat aquestes declaracions en un context contrari a l’àmbit estrictament acadèmic durant l’exercici de les seves funcions”, per la qual cosa ha suggerit al departament d’Ensenyament que “estudiï la possibilitat d’apartar-ho de les seves funcions, després del seu retorn a les aules”.

Sobre la carta de suport publicada al diari La Mañana per part d’una sèrie d’exprofessors de l’institut, Rodríguez ha apuntat que “no existeix cap justificació per a aquelles manifestacions que inciten els discursos de l’odi i la discriminació”.

 

Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *