Possible cas de bullying a Girona

L’OCH ha fet públic un nou cas d’assetjament per LGTBIfòbia. Es tracta d’un menor de 9 anys que durant diversos mesos del curs escolar que ara ha finalitzat “ha patit insults i inclòs agressions físiques”, segons indica Eugeni Rodríguez. El president de l’OCH assegura que el cas es va detectar a través dels dibuixos de l’infant “que he pogut veure, i es podia llegir ‘si us plau ajudeu-me’”. El cas, que no va ser detectat pels docents, va arribar a l’OCH gràcies a la denúncia dels pares del menor.
Per evitar situacions com aquestes Rodríguez insisteix amb la formació de tots els membres de la comunitat educativa “per saber llegir i detectar quan un nen està demanant auxili”.
El cas ja s’ha comunicat a la Direcció General d’Igualtat, “que està obligat a actuar”, i al Departament d’Ensenyament. Des de l’OCH es demana a l’administració catalana que aquesta denúncia “s’investigui de forma acurada per evitar nous casos com el de l’Alan”, un jove transsexual de 17 anys veí de Rubí que es va suïcidar en patir assetjament escolar.

Convertir en PDF

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *